Hoe kom ik er?

Route

Locatie

Shirine Reichert Mediation beschikt over een sfeervolle kantoorruimte op het adres Richard Wagnerstraat 17, 1077 VT, Amsterdam. Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken. Ook is Shirine Reichert Mediation aangesloten bij het coachhuis met diverse locaties in het land.

Routebeschrijving

Aangezien nummer 17 van de Richard Wagnerstraat een nieuw nummer is, kun je het beste nummer 42 aanhouden in de meeste routeplanners. Nummer 17 bevindt zich ter hoogte van het pleintje met de kerk, in het gedeelte tussen de Diepenbrockstraat en Schubertstraat.

Kom je met het openbaar vervoer?

Tram 5 en 24 stoppen op de Stadionweg/Beethovenstraat. Op een van de hoeken van het kruispunt Stadionweg/Beethovenstraat bevindt zich café Fidelio. Daartegenover bevindt zich een zonnestudio, Sunday’s. Loop de Stadionweg in aan de kant van Fidelio en de Zonnestudio. Al heel gauw bevindt zich aan de rechterkant (eerste rechts) de Schubertstraat. Loop de Schubertstraat in, neem de eerste straat links (Richard Wagnerstraat) en even verderop aan je rechterhand vind je naast een dubbele garage bij een groen hek nummer 17 (ter hoogte van het pleintje met de kerk).

Kom je met de fiets?

De Richard Wagnerstraat 17 ligt ingesloten tussen de Diepenbrockstraat aan de ene kant en de Beethovenstraat aan de andere kant. En tevens tussen (evenwijdig aan) de Bernard Zweerskade en de Stadionweg. Het kantoor ligt ter hoogte van het pleintje met de kerk, naast dubbele garages bij een groen hek.

Kom je met de auto uit de richting Utrecht/Amersfoort (A1/A2/A10)?

Vanaf de ring A10 neem je de afslag RAI Zuidas, S 109 afslag 9 (Amsterdam Buitenveldert) Sla aan het einde van de afrit rechtsaf (Europaboulevard). Vervolg je weg (op het bord staat: Rivierenbuurt, RAI 9-10 Oud Zuid) (aan je linkerhand ligt de RAI). Aan het einde kun je rechts richting Scheldestraat of links richting Diepenbrockstraat. Ga bij de stoplichten links de Diepenbrockstraat in (op het bord staat S109 en Centrum, RAI 9-10). Vervolg je weg en ga vervolgens (duurt even) de tweede straat links (vlak voor de stoplichten bij de Stadionweg). Dat is de Richard Wagnerstraat. Na de Rossinistraat aan je linkerhand is nummer 17 het tweede huis aan de linkerkant. Naast dubbele garages bij een groen hek ter hoogte van het pleintje met de kerk.

Kom je met de auto uit de richting Den Haag (A4/A10)?

Vanaf de ring A10 neem je de afslag RAI Zuidas S 109 afslag 9 (Amsterdam Buitenveldert) Sla aan het einde van de afrit rechtsaf onder het viaduct door (Europaboulevard). Rijd rechtdoor (je ontmoet een paar stoplichten) (op het bord staat: Rivierenbuurt, RAI 9-10 Oud Zuid) tot de weg zich splitst in de mogelijkheid rechtsaf richting Scheldestraat of linksaf richting Diepenbrockstraat (op het bord staat S109 en Centrum, RAI 9-10).. Ga bij de stoplichten links de Diepenbrockstraat in. Vervolg je weg en ga vervolgens (duurt even) de tweede straat links (vlak voor de stoplichten bij de Stadionweg). Dat is de Richard Wagnerstraat. Na de Rossinistraat aan je linkerhand is nummer 17 het tweede huis aan de linkerkant. Naast dubbele garages bij een groen hek ter hoogte van het pleintje met de kerk.