Hoe kom ik er?

Route

Locatie

Shirine Reichert Coaching, Mediation&Training beschikt over een sfeervolle kantoorruimte op het adres Diepenbrockstraat 54, 1077 WB, 1077 VT, Amsterdam. Het pand ligt op de hoek van de Diepenbrockstraat en de Stadionweg. De ingang van het kantoor is aan de Diepenbrockstraat. De ingang van de (gratis) parkeerplaats is aan de Stadionweg. Het is de plek linksvoor het dichtste bij de straat. Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken. Ook is Shirine Reichert Coaching, Mediation&Training aangesloten bij het coachhuis met diverse locaties in het land.

Routebeschrijving

Kom je met het openbaar vervoer?

Tram 5 en 24 stoppen op de Stadionweg/Beethovenstraat. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen over de Stadionweg tot je de Diepenbrockstraat kruist.

Kom je met de auto uit de richting Utrecht/Amersfoort (A1/A2/A10)?

Vanaf de ring A10 neem je de afslag RAI Zuidas, S 109 afslag 9 (Amsterdam Buitenveldert) Sla aan het einde van de afrit rechtsaf (Europaboulevard). Vervolg je weg (op het bord staat: Rivierenbuurt, RAI 9-10 Oud Zuid) (aan je linkerhand ligt de RAI). Aan het einde kun je rechts richting Scheldestraat of links richting Diepenbrockstraat. Ga bij de stoplichten links de Diepenbrockstraat in (op het bord staat S109 en Centrum, RAI 9-10). Rijd tot aan de t-splitsing (Stadionweg). Sla daar bij de stoplichten rechtsaf en ga de eerste oprit aan de rechterkant in. Parkeer links voor het dichtste bij de straat.

Kom je met de auto uit de richting Den Haag (A4/A10)?

Vanaf de ring A10 neem je de afslag RAI Zuidas S 109 afslag 9 (Amsterdam Buitenveldert) Sla aan het einde van de afrit rechtsaf onder het viaduct door (Europaboulevard). Rijd rechtdoor (je ontmoet een paar stoplichten) (op het bord staat: Rivierenbuurt, RAI 9-10 Oud Zuid) tot de weg zich splitst in de mogelijkheid rechtsaf richting Scheldestraat of linksaf richting Diepenbrockstraat (op het bord staat S109 en Centrum, RAI 9-10). Rijd tot aan de t-splitsing (Stadionweg). Sla daar bij de stoplichten rechtsaf en ga de eerste oprit aan de rechterkant in. Parkeer links voor het dichtste bij de straat.