‘Gehoord, gezien en erkend worden, daar heb je recht op’

Wie ben ik ?

Ik ben MfN Registermediator, raadsheer-plaatsvervanger, trainer, (team)coach, relatietherapeut, perfectionisme (OCP) coach, intervisiebegeleider en ik was een aantal jaren instituutassessor bij Intop. Als mediator ben ik inzetbaar voor alle typen conflicten of bijna conflicten. Ik beschik over een breed palet aan vaardigheden. De combinatie van ‘skills’ met een hele sterke intuïtie is mijn kracht.

Ik heb de specialisaties arbeidmediation, familiemediation en mediator in strafzaken gevolgd. Ik ben bijna twintig jaar rechter en thans werkzaam als raadsheer-plaatsvervanger bij de Centrale Raad van Beroep in Utrecht. Als trainer ben ik verbonden aan het ADR-instituut en ik heb via Stichting Studiecentrum Rechtspleging (SSR)training aan rechters in opleiding gegeven. Via SSR ben ik ook in te schakelen als coach https://ssr.nl/externe-coaches/shirine-reichert/

Bij Phoenix Opleidingen in Utrecht heb ik de Driejarige opleiding in Professionele Communicatie gevolgd en de vervolgopleidingen Ambacht van het hart, Systemisch werken, de Maskermaker en de Opleiding Relatietherapie. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd bij Piet Weisfelt.

Ik ben aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN) en werk in beginsel met de mediationovereenkomst van het MfN en conform het Reglement en de gedragsregels van de MfN. Ook sta ik vermeld op de lijst van mediators van de rechtbank Noord Holland. Dit betekent dat deze rechtbank naar mij mag verwijzen.

Daarnaast ben ik echtgenote en moeder van vier kinderen.

Zie ook : mijn cv op adrinstituut