‘Gehoord, gezien en erkend worden, daar heb je recht op’

Wie ben ik ?

Ik ben MfN Registermediator, rechter en trainer.

Ook ben ik Rechterlijk Ambtenaar in Opleiding (RAIO) geweest bij de rechtbank Alkmaar en heb achtereenvolgens in Alkmaar en Amsterdam als rechter gewerkt. Op dit moment werk ik als rechter bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Amsterdam. In 2011 heb ik de postdoctorale beroepsopleiding tot mediator/ADR specialist aan het Amsterdamse ADR-instituut gevolgd en mij vervolgens verder gespecialiseerd (arbeidsmediation en familiemediator).

Als trainer ben ik verbonden aan het ADR-instituut en ik heb via Stichting Studiecentrum Rechtspleging (SSR) training aan rechters in opleiding gegeven. Ik ben aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN) en werk in beginsel met de mediationovereenkomst van het MfN en conform het Reglement en de gedragsregels van de MfN. Ik sta vermeld op de lijst van mediators van de rechtbank Noord Holland. Dit betekent dat deze rechtbank naar mij mag verwijzen.

Tevens heb ik samengewerkt met de vreedzame school en ben ik (incidenteel) gastdocent geweest van de Hogeschool van Amsterdam. Het eerste jaar van de Driejarige opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen in Utrecht heb ik succesvol afgesloten en thans neem ik deel aan het tweede jaar.

Naast mediator ben ik echtgenote en moeder van vier kinderen.

Zie ook : mijn cv op adrinstituut